Факти

2006 - ИМИ Спортс е първата пейнтбол фирма в страната с 330 баров (Bauer Компресор за сгъстен въздух) и професионални Sup Air бункери.

2006 - ИМИ Спортс стартира първите пейнтбол серии ( PPS ) в страната. Те са и първите пейнтбол турнири които се играят по европейски правила ( Millennium Series ) преведени за първи път на български от Мариян Икономов.

2008 - Първо участие на чуждестранен пейнтбол отбор (Goblins GR ) в страната на PPS ( Play Paintball Series ) в София 03.05.2008г.

2008 - EP5 ( European Paintball ) признава PPS за официалният Български пейнтбол шампионат и от 2009 шампиона на българските пейнтбол серии ще има възможността да играе на европейското първенство за аматьори ( EP5 ) в Германия.

2009 - ИМИ Спортс изгради първото в страната тренировъчно игрище в София в което всички отбори могат да тренират с пейнтбол топчета за многократна употреба-Пейнтбол Център София2011 - ИМИ Спортс организира 3 национални турнира от серийте ППС. Пейнтбол турнирите в Банско се утвърдиха като предпочитана дестинация за български и чуждестранни отбори.Турнирът в Банско е втори кръг от новосформираната българо-гръцка пейнтбол лига-Balkan Paintball League

2012 - ИМИ Спортс организира Mountain Cup-Bansko. На международният турнир в Банско взеха участие рекорден брой професионални отбори от Норвегия,Белгия,Гърция и България.

 

2013 - 2017 ИМИ Спортс специализира в организацията на големи фирмени мероприятия 100+ играчи и пейнтбол игри за деца.
Разполага с модерна пейнтбол екипировка, преносими надуваеми игрища и защитни съоръжения, който се транспортират до всяка точка на страната.

Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери, а цените на продуктите ни са оптимални според качеството което предлагаме с възможност за отстъпки при по-голям брой участници. 

 

 

 

 

Регистрирай се сега и вземи 10% отстъпка
за първа поръчка!


Имаш въпрос