Пейнтбол тиймбилдинг

   Провеждането на корпоративни мероприятия ( Тийм билдинг) за повишаване на корпоративната култура и ефективността на хора работещи в екип стана общоприета практика в повечето от солидните фирми в страната. Освен развлекателна функция те спомагат за развитие и повишаване на корпоративния дух, демонстрация на значимостта на всеки един отделен сътрудник, насърчаване и поощряване на колективната работа. Много компании използват тийм билдинга за да оценят служителите си и едновременно да им предложат възможност за освобождаване от стреса и сплотяване на колектива.
   Планирането на вашето корпоративно мероприятие може да се окаже трудна задача. За щастие ИМИ Спортс е тук за да ви помогнe.

ПЕЙНТБОЛ ТИЙМ БИЛДИНГ НА ГОРСКИ ТЕРЕН

Пейнтбола като елемент от вашето фирмено събитие ще зареди екипа ви с приятни емоции, адреналин и усмивки. Подходящ за всякакви възрасти и пол.   ИМИ Спортс организира тийм билдинг програми с пейнтбол на специално подготвени горски терени в Банско, София, Велинград, Семково, Рибарица с предварителна резервация и по цялата страна. Дългогодишният ни опит в организирането на професионални турнири по спортен пейнтбол е основата по която изграждаме нашите тийм билдинг програми, който персонализираме според вашите желания: степен на трудност, състезателен характер, степен на натоварване, работа под стрес, изненада и творчество. Съвместно с BTour все по често съчетаваме пейнтбол тийм билдинга с други активности като: атв, езда, въжен тролей, стрелба с лък, ориентиране. Не забравяйте че обявените от нас тиймбилдинг програми могат да бъдат персонализирани специално за вас.
   Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига - ППС с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери.

   Моля направете ЗАПИТВАНЕ, за да ни предоставите информация за вашата идея за тиймбилдинг. Ние ще се свържем с вас скоро, за да обсъдим всички възможни варианти.ПЕЙНТБОЛ ТИЙМ БИЛДИНГ С ИЗГРАЖДАНЕ НА ТЕРЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ БУНКЕРИ   ИМИ Спортс организира тимбилдинг турнири по спортен пейнтбол за аматьори, при тях е необходимо изграждане на специален терен с надуваеми турнирни бункери, ограждане със защитни мрежи, професионални рефери и инструктори . Този вариант  тиймбилдинг е най-подходящ за голям брой участници.
Предимства:
• Подходящи за големи групи 100+ играча
• Пейнтбол игрите са бързи и всички имат възможност да гледат срещите зад защитните мрежи.
• Пейнтбол грището може да бъде изградено където пожелаете. - София, Велинград, Бургас, пред хотела в който сте отседнали.
• Надуваемите прегради свеждат опасността от нараняване причинено от спъване или подхлъзване до минимум.

Какво е Спортен пейнтбол? 

   Това е кралската дисциплина в пейнтбола и най-бързо развиващият се екстремен спорт през последното десетилетие с повече от 600 шампионата на година. Пейнтбол екипировката и маркерите вече не са в маскировъчни багри напротив те са в пъстри и модерни цветове и вместо дървета за прикритие днес се използват т.н. бункери (надуваеми барикади). Гората се замества от игрално поле с приблизителни размери 50/30м, kоето задължително се обгражда с мрежи. 
   Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната, които все по често се посещават от чуждестранни отбори. PPS - вече са познати в Европа като българският шампионат.

Моля изпратете ЗАПИТВАНЕ за да ви бъде изготвена специална оферта отговаряща на вашите изисквания като: брой участници, игрово време, място, точна дата и час, допълнителни активности. Максимум участници - 200 

Клиенти и партньори

Галерия снимки от проведени пейнтбол мероприятия с ИМИ Спортс  Кликни тук !