Пейнтбол за деца

 ПЕЙНТБОЛ ЗА ДЕЦА НА ГОРСКИ ТЕРЕН

ИМИ Спортс организира  пейнтбол игри за деца на три специално проектирани горски терена в Банско, до Пирин голф и Катарино. Терените са подходящи за активен отдих сред природата, за организиране на детски лагери и зелено училище с пейнтбол, както и  допълнителни дейности: ориентиране, стрелба по мишени, въжен тролей, катерене, езда, планински преходи и колоездене в Банско.

Пейнтбола се утвърди в последните години сред малчуганите като едно незабравимо преживяване с много емоции и усмивки. Предлагаме ви да направите с нас първите стъпки в пейнтбол спорта. Ще научите основни неща за професионалния пейнтбол, инструкции за безопасност, начини на придвижване, тактика и работа в екип.

Пейнтболa е нетрадиционно средство за подобряване на физическата дееспособност и формира ценни личностни качества като наблюдателност, съобразителност, издръжливост, самоорганизация, работа в екип, бързина на реакциите, решителност.

 Вече 10 години организираме пейнтбол за деца. Нащите инструктори са професионални пейнтбол играчи и педагози, които учат децата на дисциплина , отговорност и любов към спорта . След игрите децата се поздравяват и си тръгват усмихнати с осъзнато чувство , че при всяко състезание има победители и победени, но това не трябва да разваля празничното им настроение.

  

Години

Екипировка

Минимум
играчи

Цена на играч

10+

150 топчета +маркер, маска, гащеризон, ръкавици, жилетка

10

24 лв.

 

200 топчета +маркер, маска, гащеризон, ръкавици, жилетка

 

28 лв.

 

300 топчета +маркер, маска, гащеризон, ръкавици, жилетка

 

35 лв.

Цените са без ДДС 

 

 

 
 Резервации на: 0886 205 953, office@imi-sports.com

Регистрирай се сега и вземи 10% отстъпка
за първа поръчка!


Имаш въпрос