История на ИМИ-СПОРТС

   ИМИ-СПОРТС  стартира през пролетта на 2005 г. с откриването на едно пейнтбол игрище в гр. Банско. Основателят Иво Икономов по това време още живее във Виена и има удоволствието да практикува любимия си спорт сред най-добрите в Австрия. Една част от тях са представители на най-престижната марка за цяла Европа в областа на пейнтбола - MAXS( GI ), а другата прескачат от един отбор в друг за да достигнат най-добрата отборна селекция за мoмента (Vienna United). Бурното развитие на пейнтбола в Европа контрастира с това в България. Така възниква идеята през 2004 г. за създаването на Fightclub Paintball Sports Promotions (Съюз за популяризиране на Пейнтбола в България в неговия турнирен вид). В него първоначално членуват Иво и Мариян Икономови (Austria), Христо Страков (Swiss), Жоро Мацурев, Славчо и Даниела Крачанови (Huntington Beach-California), които тренират в държави където пейнтбола е утвърден отдавна. По късно в съюза е привлечен и един професионален пейнтбол играч Hannes Berger - капитан на Vienna United.
   През 2006 г. ИМИ СПОРТС създава и започва да организира PPS ( Play Paintball Series) първите професионални пейнтбол турнири в страната по правилата на международно признатите Millennium Series. В началото на 2006г. ИМИ-СПОРТС става представител на Maxs ( GI ) за България както и на най-предпочитаната в света на пейнтбола фирма за компресори Bauer Kompressoren, а през 2007 фирмата е представител и на JT Europe, както и дистрибутор на DYE, Empire, Tippmann, BT . От 2008 г. ИМИ СПОРТС е официален представител за страната и на австралийската фирма MacDev и фирмата номер 1 сред професионалистите Eclipse.
   Един oгромен асортимент от пейнтбол продукти одобрени и изпитани от нас и нашите прятели вече е достъпен и за българските фенове, които ще получават професионални съвети, сервиз, бонуси и награди на бъдещи турнири.
   Горди сме че ИМИ-СПОРТС се утвърди през годините като организатор на единствените турнири по спортен пейнтбол в страната PPS с актив от 17 международни състезания и участници от Норвегия, Белгия, Австрия, Гърция, Румъния и Русия. PPS вече са познати в Европа като българският шампионат.

ИМИ Спортс специализира в организацията на големи фирмени мероприятия 100+ играчи. Разполага винаги с модерна пейнтбол екипировка, преносими надуваеми игрища и защитни съоръжения. Нашите инструктори са професионални пейнтбол играчи, организатори на Българската Пейнтбол Лига с над 17 републикански и международни турнира и Сертифицирани Евро Рефери с дългогодишен международен опит а цените на продуктите ни са оптимални според качеството което предлагаме.