Информация за доставка

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени от куриерска фирма по 2 начина:
  •  до адрес посочен от клиента
  •  до офис на куриерска фирма, като по желание можете да посочите и адреса на офиса в съответното населено място.

Можете да получите избраните от вас продукти от склада ни в Банско с предварително запитване за наличности.

Стоката е опакована съобразно вида и и транспорта за доставка. При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.

Продуктите, които се предлагат на интернет страницата www.imi-sports.com са налични само за територията на Република България.

При избор на продукти от интернет страницата www.imi-sports.com се появява списък на продуктите, техни снимки и цени. Имайте в предвид че това не е онлайн магазин, няма количка за поръчка онлайн и няма онлайн плащане. Може само да ни изпратите заявка за определени артикули и наш оператор ще се свърже с Вас.


Имайте предвид, че снимките може да не отговарят на 100% на качествата на продукта (цвят, тоналност, нюанс). Ако имате съмнения за специфичните качества на даден продукт, моля свържете се с нас.

Складовата наличност е динамична и се актуализира един път дневно. В случай, че определен артикул не е наличен след вашата заявка, ние ще се свържем с вас с информация за време за доставка.

При потвърждението на вашата поръчка ще бъдете информирани за наличността на избраните от Вас артикули и ще имате право на избор в случая на липса или забавяне.
ИМИ Спортс си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ – След постъпването на заявка от Ваша страна, наш оператор ще се свърже с Вас на посочения email или телефон, за да уточни заявката.  Ако има някакъв проблем с доставката или избраните продукти, ще бъдете уведомени своевременно от наш оператор. Стойността на транспорта се заплаща от клиента. Пратката Ви, се изпраща с пощенски паричен превод , освен в случаите когато е използван друг начин на плащане.

Всички предлагани артикули в IMI-SPORTS са с 12 месеца гаранция. При възникване на дефект дори и след изтичане на гаранционния срок, ще съдействаме за отстраняването му, Доставка на резервни части или сервиз.

Внимание !!! Дори в онлайн-каталога ни да има налични количества от определен продукт, това не е гаранция, че все още ги има реално налични в наш склад. Когато получим поръчка, ние я обработваме и се свързваме с Вас, за да потвърдим или откажем изпълнението и !

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.