- GOGGLE ( Пейнтбол маска )    Най-важният елемент от пейнтбол екипировката !


Очите са единствената част от човешкото тяло застрашени по време на играта, затова има специални пейнтбол маски чиито стъкла са произведени от нечуплив Lexan. Не използвайте маски за ски или мотоспортове !  Маските за пейнтбол се тестват на удар с над 400 fps. и са предназначени само за пейнтбол. Маските се разделят на класове: 
Пейнтбол маски за аматьори - ниско бюджетни маски, с по-малък градус на виждане обикновено с единично стъкло, което по-лесно се изпотява.
Професионални пейнтбол маски - маски произведени от качествени материали, издръжливи на честа употреба, двойни стъкла, по-леки и с по-голям градус на виждане.

- MARKER ( Пейнтбол маркер - служи за маркиране на противников играч с пейнтбол топчета ) 

                               

Има три основни типа пейнтбол маркери:
- Pumpmarker - при него след всеки изстрел ръчно трябва да се зарежда следващото топче в камерата за изстрелване. 
- Semiauto - при полуавтоматичните маркери само първото топче се зарежда ръчно, всички следващи се зареждат автоматично с помоща на пневматична система. 
- E Pneumatic - професионални маркери, при който посредством електронна платка монтирана в дръжката се подават сигнали на соленоид и лазерни очи монтирани на определени места по маркера. Прецизно се контролира скоростта на подаване на топчета синхронизирано с хопъра, настройка на честотата на изстрелване и много други опции задължителни за професионални състезания.

- CO2 & HP ( въглероден двуокис или въздух под налягане) 


Тъй като маркерите за пейнтбол са пневматични оръжия, енергията  ( газа), която избутва топчето е нагнетена в специални бутилки, които са закрепени за маркера и без тях маркера на практика е неизползваем , както и ако бутилките са празни. В CO2  бутилки се нагнетява само CO2 газ. В HP бутилки се нагнетява само въздух. Не се опитвайте да пълните в CO2  бутилки въздух и обратно!  Пълненето на бутилките за пейнтбол е деликатна материя и изисква познания в областта за работа под високо налягане!

- Пейнтбол Облекло

Използвайте стари удобни дрехи и маратонки, тъй като може да ви се наложи по време на играта често да клякате, пълзите и да тичате. Поради притока на адреналин по време на играта и непрекъснатото движение несъмнено ще се поизпотите, за това не е зле да имате под ръка кърпа и резервна фланелка. Боята съдържаща се в топчетата е напълно безвредна, лесно се пере и е чудесна храна за насекоми. 

- PAINTBALLS  ( Пейнтбол топчета )


Представляват желатинова сферична обвивка в която е затворена биологично безвредна течност . Според дебелината и качеството на обвивката , според състава и качеството на течността, топчетата се класифицират в няколко групи:
- FIELD - най-евтините на пазара, подходящи за тренировки и собственици   на пейнтбол игрища, Обвивката им обикновено е по-дебела и понякога са леко деформирани. По трудно се пукат при попадение в целта. Летежните им показатели са добри.
- ADVANCED - Характерни са с по-кач

За да играете Пейнтбол трябва да имате минимум 14 г. Все по често се организират и пейнтбол игри за деца, като при тях  се изисква специално обучение на пейнтбол инструкторите. Пейнтболът е един от малкото спортове при които няма разлика между мъже и жени. Има женски отбори които не отстъпват на мъжките.

- играят дебели, слаби, млади стари, високи и ниски
- играят професори ,адвокати,лекари ,артисти..
- играят принц Чарлс ,Cypress Hill и още 11милиона съвсем обикновени хора. 

Цените за игра на Пейнтбол  са доста по-евтини от сумите които харчи един скиор по нашите курорти и варират от 15 до 30 лева в зависимост от броя на закупените топчета от организатора на игрите.

След като се регистрирате в BANNER.ZONE, Вие разполагате с личен профил (акаунт), до който имате достъп по всяко време, чрез името и паролата, които сте задали. Информацията в него не е видима за останалите потребители и посетители на сайта. Разполагайки с такъв потребителски профил, пестите време за въвеждане на Вашите данни за контакт и доставка, всеки път когато правите поръчка. Чрез профила можете да проследявате историята на Вашите поръчки. Също така, можете по всяко време лесно да коригирате и актуализирате данните за контакт и доставка, които ни предоставяте.

Не. За преглед на продуктите в електронния магазин не е необходима регистрация.

Всички потребители ползват протекцията на закона за защита на потребителите (ЗЗП). На този адрес: http://www.kzp.bg можете да намерите подробна информация.

Да. В цената на всички продукти е включено ДДС.

Издаваме фактури и сме регистрирани по ЗДДС.

Да, можем да изготвим индивидуална програма за пазaруване на едро. За повече информация се свържете на имейл : info@banner(.)zone

Гарантираме за качеството на продуките. Ние имаме партньорски отношения само и единствено с европейски фирми.

Банкова сметка към МЕГА-1 ЕООД

Райфайзенбанк (България) ЕАД
IBAN: BG58RZBB91551006413410
BIC:    RZBBBGSF

Основание за превод - напишете номера на поръчката. За поръчки с цена до 99.99 лв., клиента плаща доставката на куриер. Над 100.00 лв. доставката е безплатна.

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

Нова - новопостъпила поръчка. Очаква се да се осъществи контакт с клиента.

В процес на обработка - Продуктите са поръчани от склад и предстои да бъдат доставени до клиента.

Пратена - Поръчката е пратена към клиента.

Анулирана - Поръчката е анулирана поради някаква причина - няма контакт с клиента, грешен тел. номер, дублирана поръчка, и други..

Телефонът за поръчка : +359 88 88 233 00. Алтернативни методи, за да направите поръчка са: email: info@banner (.)zone, viber: +359 88 88 233 00

Клиентът поема разходите за доставка, с изключение на случаите в които BANNER.ZONE има вина за това.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 5 дни.

В случай, че плащането е направено с банков превод, Възстановяването на суми се извършва, чрез платежно нареждане към сметката, от която е направено плащането в срок от 5 дни.

В случай, че плащането е направено с наложен платеж. Възстановяването на суми се извършва с паричен превод към лицето закупило стоката в срок от 5 дни.

Съгласно чл. 55, ал. 1 от "Закон за защита на потребителите" (ЗЗП), потребителят има право да замени закупен продукт с друг на същата, по-ниска или по-висока цена, в срок на 14 дни от датата на получаване му. Вижте раздел "Рекламации" за условията за връщане на продукт, както и "Формуляр за връщане на продукти".

Може да тествате продуктите. В рамките на 15 мин. куриерът е длъжен да Ви изчака, за да вземете решение дали искате да закупите продукта ни.

Да! В рамките на до 15 минути куриера е длъжен да Ви изчака, за да видите съдържанието на пратката.

Възможно е да се забави вашата поръчка с няколко дни, поради ред причини:

- Почивни дни в съответната държава-партньор.

- Атмосферни условия.

- Временно изчерпване на наличността на продукта.

- Други причини, не пряко свързани с BANNER.ZONE

Всички поръчки над 100 лв., доставката е безплатна до клиента.

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес, като за всяка една пратка, нашите клиенти ползват 20 % отстъпка от цената за доставка.

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес, с наложен платеж. 

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж до 99.99 лв. - Доставката се поема от клиента. 


Цената на доставката до Вашият адрес е от 5.50 лв. до 7.50 лв. в зависимост от теглото на пратката, както и от отдалечеността на Вашето населено място от най-близкия офис на Еконт Експрес. На някои по-отдалечени населени места, куриерите на Еконт го посещават 2 или 3 пъти седмично. В тези случаи цената за доставка е възможно да е повече от 7.50 лв.

Всички продукти от онлайн магазин BANNER.ZONE се доставят в рамките на 5-7 работни дни с куриерска фирма Еконт Експрес.

Съгласно чл. 55, ал. 1 от "Закон за защита на потребителите" (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. Вижте раздел "Рекламации" за условията за връщане на продукт, както и "Формуляр за връщане на продукти".

Може да върнете или подмените продукт в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на пратката.

Печатни материали и визии напечатани специално за Вас - не могат да бъдат върнати.

Да. Можете да поръчате и без регистрация. Бъдете сигурни, че попълвате Вашия e-mail и телефон правилно, за да можем да се свържем с Вас.

Когато оформите поръчката и я потвърдите, на e-mail адреса, който сте посочили за контакт с Вас при регистрацията си или при поръчката си без регистрация, ще бъде изпратено писмо, което съдържа номера и датата на поръчката, както и нейното съдържание. Моля, пазете това писмо - то съдържа важна информация и е потвърждение, че сте оформили и потвърдили поръчката.

Копие от този мейл получаваме и ние.

След получаване на поръчката, ние ще Ви уведомим с e-mail, че поръчката е в процес на изпълнение. Ако е необходимо може свържем с Вас на посочения от Вас телефон или e-mail за уточняване на някои подробности. В случай, че някой от продуктите, които сте поръчали не е наличен, Вие можете да го замените с друг, като е необходимо да ни уведомите по e-mail или по телефона за тази промяна.

Моля, имайте предвид, че окомплектоването и изпращането с куриер на дадена поръчка може да отнеме от 2 до 3 работни дни.

Ако сте направили поръчка при нас и не сме се свързали по никакъв начин с Вас през следващите 2 работни дни - моля, пишете ни на info@BANNER(.)ZONE или се обадете на телефоните на магазина за изясняване на проблема - ще е нужно да посочите номера на направената от Вас поръчка.

BANNER.ZONE ще положи всички усилия да осигури достъп до сайта без прекъсвания при електронно предаване и без грешки. Въпреки това, поради естеството на Интернет, непрекъснатият достъп и липсата на грешки не могат да бъдат гарантирани.

 Обслужват се следните карти: Visa, VISA ELECTRON, MasterCard, MAESTRO.

ПОРЪЧКА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирайте се в сайта ни като попълните е-мейл и парола или влезте в профила си, ако сте вече регистриран потребител. По време на първата си поръчка въведете лични данни като име, адрес, телефон, други, които са напълно конфиденциални, няма да бъдат разпространявани и/или предоставяни на трети лица. Данните ще бъдат запазени и ползвани при следващи ваши поръчки. При необходимост можете да ги промените от профила си. Запазваме си правото да изпращаме на имейла Ви промоционални оферти и информационен бюлетин, при изрично Ваше съгласие.

Всеки добавен от Вас продукт ще бъде добавен в КОШНИЦАТА, откъдето можете да коригирате броя и вида на стоките. След като сте готови с избора, преминете към ПЛАЩАНЕ. Изберете плащане с кредитна карта, PayPal или наложен платеж. За други видове плащания и поръчки на едро, моля свържете се с нас.

Извършете плащането и изберете вид доставка – с куриер или получаване на място в нашия офис. На мейла, който сте регистрирали ще получите потвърждение за направената поръчка. Ако сте пропуснали нещо, или искате да уточним допълнителни условия, моля свържете се с нас.

ПОРЪЧКА КАТО ГОСТ

Не е необходима регистрация или предварително въвеждане на данни.

Всеки добавен от Вас продукт ще бъде добавен в КОШНИЦАТА, откъдето можете да коригирате броя и вида на стоките. След като сте готови с избора, преминете към ПЛАЩАНЕ.

ПОРЪЧКИ НА ЕДРО

Имате магазин или склад? Искате да поръчате голям брой продукти за вашия офис? Тогава сте попаднали на правилното място!

BANNER.ZONE предлага голям избор от арт продукти, които ще внесат живот и настроение във вашите помещения. При проявено от вас желание, можем да ви изпратим мостри или да организираме среща, за да обсъдим какво точно ви е нужно.

В работни дни!

Продуктите изпращаме веднага след потвърждаване на плащането ако е с Кредитна/ дебитна карта или по банка.

В случай, че използвате наложен платеж продукти поръчани до 13,00 часа изпращаме в същия ден.

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.

Кредитна / Дебитна Карта

При този начи на плащане се използва виртуален POS терминал чрез Райфайзенбанк (България) ЕАД, която гарантира напълно сигурността на разплащането. 


Банков превод
Изисква се предварително заплащане! Сумата се превежда по сметка в лева:

Райфайзенбанк (България) ЕАД
IBAN: BG58RZBB91551006413410
BIC:    RZBBBGSF
МЕГА-1 ЕООД

Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

Пратката се освобождава след като сметката бъде заверена с стойността на поръчката.
В основание за плащане задължително вписвайте номер на поръчката!

Наложен платеж
Плащането се извършва на куриера, в момента на доставката.

Имаш въпрос

Регистрирай се сега и вземи 10% отстъпка
за първа поръчка!